căutare personalizată
 


 

Vă place această pagină web?

Da, îmi place (73 | 73%)
Nu, nu-mi place (14 | 14%)

Noul an scolar a adus la Deta bucuria revederii, dar si nesiguranta deciziilor politice privind invatamantul

Deschiderea anului scolar, oficiata ca in fiecare an in prezenta copiilor, profesorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale, a fost un bun prilej pentru reintalnirea famiilor si a cadrelor didactice, insa emotia noului inceput a fost umbrita de grijile legate de desfasurarea procesului de educatie. Primarul Petru Roman, prezent la deschidere, a linistit parintii si profesorii, asigurandu-i ca cel putin la nivel local nu vor avea parte de surprize neplacute, ba din contra atat cat sta in puterea si atributiile primariei se vor aloca fonduri pentru asigurarea unor conditii cat mai bune de invatamant.

“Scoala din Deta este sustinuta de primarie, copiii sunt una dintre prioritatile mele si sunt sigur ca veti avea, in continuare, sprijinul Consiliului Local pentru asigurarea unor conditii cat mai bune pentru desfasurarea procesului de invatamant. Raportat la bugetul local existent am facut toate eforturile sa obtin maximul posibil pentru investitia in educatie. Primaria, ca institutie, s-a achitat cu cinste de atributiile care ii revin” a precizat primarul Petru Roman in fata profesorilor si parintilor prezenti la deschiderea noului an.

“Sunt constient ca procesul educational in sine este inca plin de nedreptati, ca profesorii nu sunt platiti suficient, ca manualele sunt grele, ca programa nu este adaptata, insa din pacate, primaria nu poate si nu are voie sa intervina in aceste aspecte, care tin de Ministerul Educatiei si de Inspectoratul Scolar Judetean. Problemele care depind de primarie vor fi mereu rezolvate, si va asigur pe dumneavoastra, parintii, de sprijinul si contributia mea la dezvoltarea educatiei in orasul Deta” a completat primarul Petru Roman in cadrul aceluiasi eveniment de deschidere a noului an scolar.
10/07/2012 18:57:28
oatita


Promovare Gratuita - Top123
Opatita Judet Timis site cu poze video etc Top66 Statistici


TOP-RO - Site-uri de Top din RomaniaTop90.Info


Name
Email
Comment
Or visit this link or this one